Buigen/kanten/zetten

In een uitgebreid geoutilleerde plaatwerkerij worden de vlakke uitslagen verder verwerkt.

Deze afdeling kent drie gedaanten:

  • kleine series, enkelstuks, prototypes en kunstwerken;
  • handmatig seriewerk;
  • robotseriewerk;

Voor elke discipline staan de beste vaklui met de modernste machines ter beschikking. De machines zijn uitgerust met alle opties om een kwalitatief goed product tegen een scherpe kostprijs te garanderen!

Met behulp van het kantproces kunnen de meest uiteenlopende producten worden gemaakt. Dit varieert van eenvoudige hoekprofielen tot complexe producten, zoals kegels en verlopen van rond naar vierkant.

Door het toepassen van hoekmeetsystemen, vernuftige snelwisselsystemen, off-line programmeren en machinegerichte ontwerpen zijn onze steltijden nihil en doorlooptijden minimaal!

Walsen

Door ons uitgebreid machinepark kunnen wij een grote diversiteit aan producten leveren. Met plaatwalsen kunnen rompen, schaaldelen, conussen, verloopstukken en bochten voor baanstukken geproduceerd worden.

Inpersen bevestigingsmiddelen

Losneembaarheid van onderlinge plaatdelen is een functionele eis die vaak door middel van schroefdraad kan worden gerealiseerd. Omdat losse bouten, moeren en ringen het productieproces vertragen en bij service zoek raken of in het product kunnen vallen, wordt waar mogelijk de schroefdraad vast in het plaatdeel geïntegreerd. Dat kan op verschillende manieren gebeuren. In verband met de continue vraag naar kostenreductie, heeft het mechanisch integreren de voorkeur. Door middel van een inpersmachine worden draadstiften, moeren en afstandsbussen snel en met een hoge repeteerbaarheid, nauwkeurig in het plaatdeel geperst. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om blindklinkmoeren in het plaatdeel te bevestigen door middel van intrekken.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

metaalunie
sbb-beeldmerk-fc
Total Views: 2.101Daily Views: 1