Onze klanten weten heel goed wat ze willen en leveren de producttekeningen rechtstreeks bij ons aan. Maar dan, hoe gaan we dit maken? Aan jou de uitdaging om vanaf scratch aan de slag te gaan met het ontwerpen van de lasmallen en hulpstukken die de productie nodig heeft om deze producten te realiseren. Het mooie aan deze functie bij VMC is dat je jouw tekenwerk rechtstreeks vanuit jouw werkplek tot leven ziet komen!

Wat ga je doen?
Elke dag is anders. Vanuit de werkvoorbereiding krijg je dagelijks nieuwe projecten aangeleverd en ga je vanuit niets, iets creëren door aan de slag te gaan met het tekenen van steeds nieuwe lasmallen en hulpstukken. De producttekeningen van onze klanten maak je klaar voor productie. Zie jij een kostenbesparing of verbetering? Dan koppelen we dit terug. In deze functie ben je erg betrokken bij de productie, je ziet jouw ideeën tot leven komen en bent regelmatig op de werkvloer te vinden om input te verzamelen voor eventuele revisies. Wil je jouw werk graag verder uitbreiden? Dan leiden wij je op tot CAM programmeur.

 • Je gaat maatwerk lasmallen tekenen in Inventor;
 • Controleren, aanpassen en verwerken van aangeleverde producttekeningen in AutoCad en Inventor;
 • Werken met verschillende materialen als: Staal, Roestvaststaal en Aluminium.

Wat neem je mee?
Jouw vakkennis, technisch inzicht en oog voor detail spelen een belangrijke rol binnen ons productieproces. Je wil graag werken met de nieuwste technieken en aan steeds wisselende maatwerkprojecten. Je bent geïnteresseerd in technische ontwikkelingen en wil jouw kennis ook graag verder uitbreiden.
Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk en denkniveau door opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • Ervaring met AutoCad en/of Inventor;
 • Ervaring met het maken van technische tekeningen, goed ruimtelijk inzicht en je durft outside the box te denken;

Wat bieden wij?
Volop technische uitdagingen binnen een omgeving waar jouw talent gezien wordt en waar wij graag in willen investeren d.m.v. opleidingen en cursussen. Zit je goed op je plek bij VMC? Dan bieden we je graag een vast contract!

 • Je mag werken in een hecht en gezellig team binnen een informele omgeving;
 • Goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (boven cao Metaal en Techniek);
 • Minstens 38 vakantiedagen;
 • Vers fruit;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km;
 • Rijd je elektrisch? Dan mag je jouw auto, scooter of fiets hier gratis opladen!
 • Gezellige teamuitjes en iedere maand een vrijdagmiddagborrel met jouw collega’s.

Wie zijn wij?
VMC is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van complete plaatbewerking. Dankzij onze goed opgeleide medewerkers in combinatie met een hypermodern machinepark zijn wij in staat uitstekende kwaliteit te leveren. Dagelijks zijn wij bezig onszelf te verbeteren en onze footprint zo klein mogelijk te maken. Wij zijn gevestigd in zelfontworpen smart nieuwbouw. Dankzij onze 7612 zonnepanelen en energie efficiënte klimaatbeheersing zijn wij in staat een duurzaam werkklimaat te creëren én zo goed als zelfvoorzienend in energie te zijn.
Dankzij deze innovaties, ontstaan vanuit gezond boerenverstand, zijn wij een van de groenste metaalbedrijven van Nederland, daar zijn wij erg trots op!

Wil jij aan de slag als Technisch Tekenaar bij een van de groenste hightech metaalbedrijven van Nederland? Dan komen wij graag met jou in contact!
Je mag jouw sollicitatie sturen naar wervingenselectie@vmc.eu Liever eerst meer informatie? Bel of app met onze recruiter Femke op 06 – 38 75 40 74