Binnen kijken in een van de groenste hightech metaalbedrijven van Nederland?
OPEN DAG ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

open dag foto1
open dag VMC
open dag foto VMC

Al sinds 1990 zijn wij koploper als totaalleverancier van plaatwerk. Wij werken steeds met de nieuwste technieken en zijn voortdurend bezig onze milieu-footprint zo klein mogelijk te houden. Dit doen we zoal door een duurzaam werkklimaat te scheppen waarin we warmteterugwinning en adiabatisch koelen toepassen. Het gehele productieproces draait op de energie van meer dan 7.000 zonnepanelen. Daarmee zijn we zo goed als volledig energieneutraal.

Normaal is onze fabriek alleen toegankelijk voor onze eigen vakspecialisten, maar op de Open Dag maken we daar een uitzondering op. Wie nieuwsgierig is naar de wereld van VMC is van harte welkom om met eigen ogen te zien hoe een hypermodern bedrijf met zijn state-of-the-art machines en uitrusting succesvol deelneemt aan de Nederlandse maakindustrie.

De Open Dag was een groot succes. Oud en jong toonden grote belangstelling voor wat VMC doet en kan. Alle medewerkers waren present om enthousiast en met veel plezier hun werkzaamheden en de kracht van het bedrijf toe te lichten. Deze korte video- en foto-impressies getuigen ervan…