Jouw doel als HR Manager bij VMC: het creëren van een pro actieve HR-afdeling waarin jij sparringpartner bent voor onze business! Een nieuwe functie waarbij jij meewerkt aan het ontwikkelen en implementeren van een HR visie en -strategie en tegelijkertijd ben je actief in het primaire proces. Een mooie mix van strategie en operatie. Ben jij de HR Manager die ons familiebedrijf gaat helpen deze transitie te maken?

Wat ga je doen?
Als HR Manager heb je een uitdagende, allround HR functie waarin je verantwoordelijk bent voor het opstellen, implementeren en uitvoeren van een strategisch en operationeel HR beleid. In deze binnen de organisatie nieuwe rol adviseer en faciliteer je leidinggevenden o.a. op het gebied van talentontwikkeling, verzuim, arbeidsrecht en behoud van medewerkers. In de dagelijkse HR activiteiten werk je samen met onze HR medewerker en corporate recruiter. Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleider.
Thema’s waar je o.a. mee aan de slag gaat, zijn:

 • Ontwikkelen en implementeren van een HR-visie en -strategie
 • Strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid
 • Learning en development: ontwerpen en implementeren van een leerprogramma
 • Digitalisering en uitvoering van primaire HR activiteiten

Wat neem je mee?
Om deze nieuwe functie binnen VMC succesvol te kunnen uitvoeren beschik je over bedrijfskundig inzicht, organisatiesensitiviteit en een can do mentaliteit. Je bent sociaal, integer en een prettige maar stevige gesprekspartner. Je hebt van nature een verbindende houding waar anderen zich snel comfortabel bij voelen en weet vanuit vertrouwen de business mee te nemen in de transitie die we willen maken. Je bent zichtbaar binnen de organisatie, gaat voor resultaat en weet hoe je dit samen met alle betrokkenen kunt behalen.
Je beschikt over:

 • Ervaring met het ontwikkelen van een HR-visie en -strategie, waarbij je rekening houdt met zowel mens als organisatie
 • Kennis van actuele HR-ontwikkelingen, deze vormt de basis van jouw innovatieve ideeën
 • Ervaring met inspireren, begeleiden en coachen van medewerkers
 • HBO werk en denkniveau in de richting van HRM of vergelijkbaar
 • Minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wat bieden wij?
Een nieuwe functie met veel verantwoordelijkheid en mooie uitdagingen binnen een dynamische organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Een omgeving waarin talent gezien wordt en waarin wij graag investeren d.m.v. opleidingen en cursussen.

 • Goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (boven cao Metaal en Techniek)
 • Minstens 38 vakantiedagen
 • Dagelijks vers fruit
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km
 • Rijd je elektrisch? Dan mag je jouw auto, scooter of fiets hier gratis opladen!
 • Gezellige teamuitjes en iedere maand een vrijdagmiddagborrel met jouw collega’s

Wie zijn wij?
VMC is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van complete plaatbewerking. Dankzij onze goed opgeleide medewerkers in combinatie met een hightech machinepark zijn wij in staat uitstekende kwaliteit te leveren. Inmiddels zijn wij met 125 vakspecialisten waardoor de organisatie klaar is voor een volgende professionaliseringsslag waarin onze kernwaarden vakmanschap, hightech en duurzaamheid nog beter tot hun recht gaan komen. In deze transitie is het belangrijk dat onze informele cultuur, we zijn tenslotte een familiebedrijf, behouden blijft.

Dagelijks zijn wij bezig onszelf te verbeteren en onze milieu footprint zo klein mogelijk te maken. Wij zijn gevestigd in zelfontworpen smart nieuwbouw. Dankzij onze 7.612 zonnepanelen en energie efficiënte klimaatbeheersing zijn wij in staat een duurzaam werkklimaat te creëren én zo goed als zelfvoorzienend in energie te zijn. Dankzij deze innovaties, ontstaan vanuit gezond boerenverstand, zijn wij een van de groenste metaalbedrijven van Nederland. Daar zijn wij erg trots op!

Wil jij aan de slag als HR Manager bij een van de groenste hightech metaalbedrijven van Nederland?  Dan komen wij graag met jou in contact! Je mag jouw sollicitatie sturen naar  wervingenselectie@vmc.eu Liever eerst meer informatie? Bel dan naar Femke in ’t Groen, corporate recruiter op 06 – 38 75 40 74