Terug vacature overzicht

Wat ga je doen?
Als BBL-er kun je bij ons écht alle kanten op: handlassen of aan de slag met de lasrobots op onze lasafdeling, als buiger of kanter en dat allemaal met de nieuwste machines en technieken binnen een schone en veilige omgeving. Je gaat flinke stappen zetten naar een zelfstandige specialistenrol binnen onze organisatie. Samen met jouw ervaren team ga je aan de slag met steeds wisselende maatwerkprojecten waarin je uitgedaagd wordt jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk steeds verder te ontwikkelen. Zo leg je bij VMC de basis neer voor een succesvolle carrière in de techniek.

Wat neem je mee?
Je hebt affiniteit met techniek en wil graag leren hoe je zelfstandig hoogwaardige producten kunt maken. Technische ontwikkeling spreken je aan en je wil graag uitgedaagd worden door aan steeds wisselende maatwerkprojecten te werken. Daarnaast ben je:

  • Recent gestart of wil je gaan starten met een technische opleiding op minimaal MBO-2 niveau;
  • Enthousiast en werk je graag samen met ervaren collega’s om jouw vakkennis uit te breiden;

Wat bieden wij?
Een leuke en leerzame leer-werkplek met volop technische uitdagingen die je samen met jouw ervaren collega’s aan kan gaan. Je gaat werken met de modernste apparatuur aan een veilige werkplek voorzien van alle hulpmiddelen én met goede begeleiding. Zit je goed op je plek bij VMC? Dan heb je na jouw studie direct een vaste baan!

  • Je mag werken in een hecht en gezellig team binnen een informele omgeving;
  • Eigen gereedschap, PBM’s en werkkleding dat we voor je wassen;
  • Goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (boven cao Metaal en Techniek);
  • Minstens 38 vakantiedagen.

Wil jij aan de slag bij een van de groenste hightech metaalbedrijven van Nederland?  Dan komen wij graag met jou in contact!
Je mag jouw sollicitatie sturen naar  wervingenselectie@vmc.eu Liever eerst meer informatie? Bel dan 06 38 75 40 74 en stel je vragen aan Femke in ’t Groen, corporate recruiter.

VMC_personeel_BBL